Miért válasszunk kandallót otthonunkba?

máj 17, 2022 | Blog

Kandalló a nappaliban manapság talán régimódinak tűnhet a modern huszonegyedik század emberének, mégis érdemes eljátszani a gondolattal, hiszen számos előnnyel rendelkezik.

Ma már kiválaszthatjuk az ízlésünkhöz és nappalink vagy hálószobánk stílusához leginkább passzoló kandallót: modern, klasszikus vagy éppen rusztikus megoldás mellett is dönthetünk. Bármelyiket is választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy vendégeink értékelni fogják a kandalló romantikus báját.

Nem szükséges csupán eredeti funkciója szerint használnunk, egy már eleve meglévő kandallót megtarthatunk csupán dekorációs célból is vagy dísz- illetve álkandallót is beépítethetünk. Egy izgalmas szín és néhány stílusos kiegészítő vagy dísztárgy segítségével egyedi karakterrel ruházhatjuk fel a szobánkat. A pattogó tűz látványa és melege semmihez sem fogható hangulatot varázsol a szobába. Akik mégis félnek a tűztől, azoknak sem kell lemondaniuk a kandallóról, hiszen ma már lehetőség van radiátort és melegítő betétet is elrejteni a kandalló belsejébe.

Ne mondjon le a kifinomult eleganciáról és legyen Önnek is saját kandallója!